Rabo Club Support!

De Rabo ClubKas Campagne bestaat niet meer.. Het goede nieuws is dat de actie van de Rabobank verder gaat onder een nieuwe naam: 
Rabo Club Support!
 
Ook dit jaar kunnen jullie weer gaan stemmen op onze vereniging en zo ons een steuntje in de rug geven. Voor 2019 heeft Budosportvereniging De Wa Kwai Veghel besloten om de opbrengst van deze actie te gebruiken voor het 40 jaar jubileum. Onze slogan voor deze eerste editie luidt:
 
Onze club verdient een mooi jubileumjaar en daarmee zijn we voorlopig nog niet klaar. Een blij lid voor een jaar of 10 dan zal dit lid wederom een jubileum zien!
 
Ben je nog geen lid van de Rabobank, vraag dan nu jouw lidmaatschap aan, zodat je straks je stem uit kunt brengen. Want jouw stem is geld waard!
 
Vanaf 27 september is het weer mogelijk om jullie stem uit te brengen. Ben je al klant bij de Rabobank, dan kun je ook lid worden, kost verder niets, maar dan kun je wel op onze Budosportvereniging stemmen.
 
Voor meer informatie over het lidmaatschap en de Rabo Clubsupport actie ga je naar https://www.rabobank.nl of https://www.rabo-clubsupport.nl/
 
Kunnen we rekenen op jullie stem en steun?