Nieuwsbrief

Beste leden/ouders,

Deze brief is opgesteld om u te informeren over:
1. Jubileumjaar
2. Sinterklaas 5 en 6 december
3. Kerstvakantie + grote schoonmaak
4. Judotrainer gezocht!!

1. Jubileumjaar:
Het jaar zit er alweer bijna op. Wat hebben we een bewogen jaar gehad met veel activiteiten. Iedereen hebben we getracht extra in het zonnetje te zetten en te verwennen. Dit hebben we gedaan door activiteiten te organiseren voor jong en oud, maar ook voor de vrijwilligers van de club. We hebben gemerkt dat het voor de vrijwilligers een jaar was zonder adempauze. Vele stille krachten hebben zich weer laten gelden en we hebben regelmatig de krant en de lokale nieuwszender bij de club betrokken om het publiek in de regio te bereiken. Het 40 jarig jubileum was een jaar om nooit te vergeten met een receptie en reünie op 9 november, als een geweldige afsluiting. Dit alles heeft u natuurlijk kunnen lezen in de Stadskrant. Wij als bestuur hebben geweldig genoten van iedereen die heeft meegeholpen om dit jubileumjaar mooi vorm te geven, hiervoor onze enorme dank. Zonder vrijwilligers is er namelijk geen club in stand te houden en doen we ook meteen een oproep of er personen zijn die in de gelegenheid zijn om mee te helpen. Dit kunt u kenbaar maken in de kantine aan de bar. Uw hulp is altijd wenselijk en welkom. Heeft u interesse laat het dan weten, want dan omarmen we u bij de Budosport.

2. Sinterklaas 5 en 6 december:
Zoals jullie weten is Sinterklaas weer in het land en hebben we Zwarte Piet weer mogen onthalen op 24 november in het zwembad. Wat was het een gezellig samenzijn voor jong en oud. Dankzij de muzikale ondersteuning op een ukelele zongen we de mooiste nieuwe sinterklaasliedjes die de kinderen op school hadden geleerd.
Op 5 en 6 december is er geen training en zal de dojo gesloten zijn. Zet dit meteen in uw agenda, zodat u niet voor een gesloten deur komt te staan. 3. Kerstvakantie + grote schoonmaak:
Judo/ Jiu Jitsu / Kempo / Aikido:
23 december t/m 5 januari 2020 zijn er geen clubactiviteiten ivm de kerstvakantie en zal de dojo gesloten zijn.
In de kerstvakantie maken we altijd de dojo helemaal van top tot teen schoon. Hier kunnen we altijd hulp bij gebruiken. Jaarlijks zijn dit altijd dezelfde personen. We zouden het graag zien dat meerdere mensen een helpende hand bieden bij het schoonmaken (poetsen) van onze prachtige dojo. Dit gaan we op 23 december doen. We beginnen om 8.00uur in de ochtend en we zouden het heel prettig vinden als u ons schoonmaakteam komt versterken!!!!!!!!!!!!
Opgeven kunt u zich bij
evenementen@dewakwai.nl of in de kantine aan de bar! Indien u zich bent vergeten op te geven door de drukke dagen in december, dan kunt u zich altijd nog aanmelden via een Whatsapp bericht of sms naar de clubtelefoon. Het telefoonnummer is 06-30902935.
We komen altijd hulp te kort, dus geef je op!!!!

4. Judotrainer gezocht:
Op dit moment heeft de club te maken met een tekort aan trainers. Graag willen we aan u vragen om uw netwerk te gebruiken of u een judoka kent die bereid is om één of meerdere dagen een aantal judotrainingen te verzorgen bij onze budosportvereniging. Het zou fijn zijn als het een persoon is die het verenigingsleven kent en onderdeel wil en kan zijn van onze prachtige vereniging. Indien u iemand kent, dan kunt u zich richten tot het bestuur (
secretariaat@dewakwai.nl) en zal het bestuur contact opnemen met deze persoon. Alvast bedankt voor uw hulp. Nogmaals, gebruik uw netwerk!!

Namens het bestuur heel hartelijk dank voor uw enthousiasme en betrokkenheid Allemaal alvast een hele fijne kerstvakantie toegewenst!
Graag zien we jullie allemaal weer vol enthousiasme terug in 2020!!