UPDATE: Laatste nieuws omtrent Corona maatregelen.

Onderstaand artikel zullen we steeds updaten zodra meer informatie beschikbaar is..

Update 5-Juli:
Op woensdag 24 juni 2020 is er door onze minister-president weer een persconferentie gehouden. Deze persconferentie bracht goed nieuws, namelijk nog meer versoepelingen per 1 juli. Deze versoepelingen waren een positief geluid voor de binnensport. We mogen weer binnen gaan sporten, terwijl dit eerst 1 september zou zijn.
Inmiddels hebben we ook vanuit de gemeente Meierijstad een protocol ontvangen waar we ons als club aan moeten houden. 
Tijdens een vergadering op de club zijn we helaas tot de conclusie gekomen dat we alle aanpassingen niet voor de vakantie kunnen realiseren en hebben dan ook besloten dat we de vakantie zullen gebruiken om onze dojo Coronaproof te maken zodat we jullie de lessen op een veilige manier kunnen aanbieden in het nieuwe seizoen.
De start van het komende seizoen is op maandag 24 augustus 2020.
We hopen jullie dan weer (in goede gezondheid) te zien.


Update 22-April:

Gisteren is er weer een persconferentie geweest vanuit onze regering omtrent de Corona maatregelen. Het positieve nieuws is dat alle maatregelen tot op heden effect lijken te hebben en de druk op het zorgstelsel aan het afnemen is. Om deze reden heeft de regering aangekondigd dat er enkele versoepelingen mogelijk zijn waaronder de mogelijkheid voor kinderen om te sporten. Helaas geld deze versoepeling alleen voor buitensporten waarbij kinderen toch zo min mogelijk fysiek contact hebben. Onze vereniging valt dan ook buiten deze regeling en blijft vooralsnog langer gesloten.

Als bestuur hopen we dat de Corona cijfers de komende tijd nog verder zullen dalen zodat er verdere versoepelingen mogelijk zijn en wij onze dojo weer open mogen stellen voor onze sporten.
Ook blijven wij natuurlijk hopen dat u gedurende deze moeilijke tijd gezond blijft.

Update 23-Maart:
Ook vandaag zijn er opnieuw verdere maatregelen bekend gemaakt welke de verdere verspreiding van het corona virus moeten indammen. Helaas is ook bekend gemaakt dat de maatregelen langer van kracht moeten gaan blijven.  Wij van de Wa Kwai vinden uw gezondheid erg belangrijk en volgen daarom al sinds het begin van deze crisis de richtlijnen van het RIVM strikt op. We zullen onze dojo dan ook tot nader bericht gesloten laten zodat we dit vervelende virus met zijn allen kunnen overwinnen.

Daarnaast hebben we als bestuur besloten om onze jaarlijkse leden vergadering (ALV) uit te stellen naar een later moment.
Zodra hierover meer bekend wordt zullen we dit via onze website / Facebook met u delen.

Update 16-Maart:
Gisteren heeft onze regering wederom extra maatregelen getroffen om de verspreiding verder tegen te gaan. Deze nieuwe maatregelen gelden tot 6 April. Omdat wij deze maatregelen volgen betekend dit dat wij onze deuren ook gesloten houden tot 6 April maar sluiten helaas niet uit dat er verder nog maatregelen bij gaan komen. We houden u uiteraard zo goed mogelijk op de hoogte.

Update 13-Maart:
De regering heeft gisteren nieuwe maatregelen getroffen om de verdere verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. Het NOC*NSF heeft naar aanleiding hiervan sportclubs met klem geadviseerd de evenementen, wedstrijden, bijeenkomsten  en ook trainingen verder af te gelasten tot 31 Maart.

Wij van de Wa-Kwai volgen dit advies en zullen onze deuren dan ook langer gesloten houden, in elk geval tot de voorgestelde datum van 31 Maart.

Houd onze website / Facebook in de gaten voor verdere informatie.
Wij danken u voor uw begrip en hopen u snel weer te kunnen begroeten in onze dojo.