Corona beleid

Het nieuwe budosport seizoen start op maandag 24 Augustus, helaas zal dit wegens het Corona virus voorlopig in aangepaste vorm zijn. Vanuit het RIVM en de gemeente hebben we beleidsregels ontvangen die we moeten hanteren binnen onze vereniging.

Naast de inmiddels bekende hygiëne regels van het RIVM hebben we besloten de volgende aanvullende regels / stappen te hanteren binnen onze club:

Stap 1
Sporters moeten voordat ze komen sporten thuis hun blaas legen. Dat betekent dat je thuis moet plassen, voordat je komt sporten.

Stap 2
Sporters komen al omgekleed in budokleding naar de dojo. Er mogen geen
ouders/verzorgers de dojo binnen ivm de 1,50 meter maatregel.

Stap 3
Kleedkamers mogen niet worden gebruikt! Ook de kantine is gesloten!

Stap 4
De budosporter komt binnen en ontsmet zijn/haar handen met handgel. Zorg ook dat je voeten thuis al schoon zijn gemaakt, voordat je komt sporten. Trek gewoon schoenen en sokken aan en neem je slippers mee naar de dojo.

Stap 5
Volg de blauwe peilen in de club. Alles is éénrichtingsverkeer, dat betekent dat de nooduitgang als uitgang wordt gebruikt aan de slootzijde van het gebouw.

Stap 6
De lessen duren 45 minuten ipv 60 minuten. Dit is bedoeld om ervoor te zorgen dat er tussen de lessen door even schoongemaakt kan worden door aangewezen vrijwilligers en dat de nieuwe groep sporters elkaar binnen niet kunnen treffen. Kom maximaal 5 minuten voor aanvang van je les de dojo binnen en niet eerder!

Stap 7
Aangezien de sporters zich niet kunnen omkleden, zullen ze na 45 minuten ook direct het gebouw verlaten op aanwijzing van de instructeur. Zorg bij slecht weer dat je als ouder op tijd bent om uw kind op te halen.

Stap 8
We verwachten bij het naleven van deze regels op uw hulp. Het is even anders, maar noodzakelijk voor de gezondheid van u en onze sporters.

Klik HIER voor alle Corona maatregelen van onze vereniging.

Alvast hartelijk dank voor uw begrip en medewerking!