Tijdelijke sluiting i.v.m COVID-19

Beste budosportleden,

Na het horen van de nieuwe maatregelen van onze minister-president, zijn wij helaas genoodzaakt onze club voor 2 weken te sluiten. Deze RIVM regels gaan morgen op 4-11-2020 om 22.00 uur in. In overleg met de judotrainer gaat de training (17.30u – 18.30u) van morgen (woensdag)nog wel door. Hierna zal de club gesloten zijn tot 21 november, zodat we de informatie kunnen verwerken die we dan weer krijgen. Dit betekent ook dat de judo examens helaas niet door kunnen gaan. We zullen jullie tijdig informeren wat de vervolgstappen hiervan zullen zijn. Natuurlijk hopen wij dat we weer snel op de mat kunnen sporten! Blijf alert, gezond en zorg voor elkaar in deze tijd!

Samen verslaan we COVID-19!

Namens het bestuur van
Budosportvereniging De Wa Kwai