Formulieren

Inschrijven & Afmelden – Wa-kwai:

Om in te schrijven of af te melden bij de Wa-Kwai, dient u het inschrijf- of afmeldingsformulier uit te printen, volledig in te vullen en te ondertekenen. Ook het formulier voor de doorlopende machtiging kan bijgaand worden ingeleverd. De formulieren kunnen dan afgegeven worden op de dojo. (adres te vinden onder contact). Wilt u digitale nieuwsbrieven ontvangen?! Graag zelf aanmelden voor de digitale nieuwsbrief zie:  Inschrijven Nieuwsbrief.

Uw lidmaatschap van de bond (JBN) staat los van het lidmaatschap van bij de Wa-Kwai. Inschrijven voor de JBN kan dan ook zelfstandig, of via direct via de club worden aangevraagd bij inschrijving. Bij afmelding van de sport op de Wa-Kwai, wordt een JBN lidmaatschap dus niet automatisch door onze vereniging beëindigd. Gaat u namelijk bij een andere vereniging sporten, dan blijft het bestaande JBN lidmaatschap geldig, en neemt u dus de registratie van banden e.d. mee. Dit is belangrijk bij het halen van dan-graden, hiervoor is vaak een bepaalde lidmaatschapsduur bij de JBN vereist. Het afmelden bij de JBN moet u dus zelf regelen!

Bij vragen of twijfel kunt u altijd terecht in de Dojo!

Formulieren De Wa-Kwai:

  • Inschrijfformulier & Doorlopende machtiging- download hier.
  • Inschrijfformulier extra training – download hier.
  • Inschrijven voor de digitale nieuwsbrief – Inschrijven Nieuwsbrief
  • Afmeldingformulier* – download hier.

 * Let op! Het afmelden bij de Judo Bond Nederland (JBN) moet u zelf regelen! Zie onderstaand.

Inschrijven & Afmelden – Judo Bond Nederland:

  • Aanmelden JBN – klik hier.
  • Afmelden JBN – klik hier. *

Bij vragen of het aanmelden/afmelden bij de judo-bond, dient u zelf contact op te nemen met de JBN.

* Het afmelden gaat sinds kort via mijnjbn.nl, daarvoor dient u eerst een account op mijnjbn te activeren.

Om de bovenstaande PDF bestanden te kunnen lezen, heeft u programma nodig wat PDF-bestanden kan lezen. Klik op de onderstaande afbeelding, als u de bestanden hierboven niet kunt openen en installeer acrobat reader.

 Download Adobe Acrobat Reader