Nieuwe website

Welkom op de nieuwe website van De Wa-Kwai!

De oude site is maandagmiddag 24 april rond 12:00 uur uit de lucht gegaan, waarna de gloednieuwe is geïnstalleerd…

Zoals aangekondigd tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV), was het tijd voor een geheel nieuwe website. De aanwezigen op de ALV hebben een demo gekregen van de nieuwe stijl en mogelijkheden en konden hun op- en aanmerkingen kwijt. Daarop is besloten om de nieuwe website zo snel mogelijk te lanceren.

Zoals te zien is, hebben we het uiterlijk van de website flink aangepakt (dat was nodig ook), maar ook de gehele techniek erachter.  De oude website was technisch verouderd (al 10 jaar oud), waardoor het beheer erg tijdrovend was geworden.  Zeker omdat bepaalde onderdelen niet meer ondersteund zijn, en niet goed meer werkten.

De oude site… R.I.P.

Met deze nieuwe site zijn er vele voordelen, waaronder meer overzicht, door een rustiger menu, een fatsoenlijke zoekfunctie over de hele site, een verbeterde agenda, betere grafische mogelijkheden, betere compatibiliteit op verschillende soorten apparaten zoals mobiele telefoons en tablets; kortom teveel om op te noemen!

De website zal de komende tijd nog verbeterd worden, zeker nu er meer mogelijk is. Daarom zullen verschillende pagina’s en onderdelen mogelijk nog wijzigen, graag uw begrip.

Wij hopen dat de nieuwe site jullie bevalt!

Koen & Patrick