Veghel op Gympies (2 juli)

Beste leden en ouders,

Op 2 juli 2017 hebben we weer een geweldig evenement voor de boeg. Namelijk “Veghel op Gympies”.

Dit is een evenement waarbij de Veghelse sporten zich aan de bewoners van Veghel kunnen presenteren. Natuurlijk willen wij als vereniging dit niet aan onze neus voorbij laten gaan en hebben we ons hier al voor aangemeld.

Om deze presentatie/demonstratie een succes te kunnen laten worden, zouden we het heel leuk vinden als je bij de demo’s van onze budosporters op de markt bij de bibliotheek in Veghel, zou willen komen aanmoedigen.

Ook hebben we daar een stand staan, waar u natuurlijk ook welkom bent! We hopen aan iedereen in Veghel te kunnen laten zien dat we een gezellige en leuke vereniging zijn om lid van te worden, indien je dit nog niet bent!

Tijden van de demonstraties:

  • Aikido is te bezichtigen vanaf 13.30 – 14.15 uur.
  • Kempo is te bezichtigen vanaf 14.25 – 15.00 uur .
  • Jiu-Jitsu is te bezichtigen vanaf 15.00 – 15.45 uur.
  • Judo is te bezichtigen vanaf 15.45 – 16.30 uur.

Vriendelijke budosportgroeten,

Coördinator werkgroep
Evenementen & Toernooien (E&T)
Paul Bouwmans