Topsporter op bezoek!

Beste Leden,

A.s. zaterdag 3 februari hebben we Margriet Bergstra op bezoek in onze dojo!
(tijd is nog niet bekend, volgt binnenkort)

Deze wereldtopper zal hier een clinic gaan geven voor de judoka’s in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. Natuurlijk zijn alle judoka’s en geïnteresseerde leden welkom om te komen kijken!

Graag tot ziens op 3 februari!

Een kleine introductie van Margriet Bergstra:

Mijn naam is Margriet Bergstra, ik ben 23 jaar oud. Toen ik 7 was ben ik samen met mijn nichtje op judo gegaan. Ik ben in Lemmer begonnen, maar ging al snel naar Heerenveen om meer te kunnen trainen. Daar ging ik ook steeds meer toernooien draaien, zowel nationaal als internationaal.

Ondertussen heb ik onder andere meer dan 10 medailles op nationale kampioenschappen gepakt, ben ik Europees Kampioen met het team geweest en heb ik mij meerdere malen individueel voor een Europees Kampioenschap geplaatst. Waaronder ik een keer een bronzen medaille heb behaald!

Ik pakte mijn eerste medaille op een Grand Prix in Tbilisi en heb ik me voor het  eerst gekwalificeerd voor het Europees Kampioenschap bij de senioren. Het doel is om me dit jaar ook te kwalificeren voor het Wereld Kampioenschap. Op de lange termijn wil ik mij kwalificeren voor de Olympische Spelen in Tokyo 2020.