40-Jarig Jubileum

Beste leden,
Dit jaar (2019) vieren wij ons 40-jarig jubileum en dat willen wij niet zomaar voorbij laten gaan.
Omdat er veel gepland en georganiseerd wordt dit jaar, willen wij weten of u en/of uw kinderen bij de activiteiten aanwezig zijn. De activiteiten zijn:

Budokamp voor leden op 18 en 19 mei 2019
Tijdens dit kamp maken de leden kennis met leuke nieuwe spellen en activiteiten. Daarnaast mag er in de dojo overnacht worden. Wie wil dit nu niet? Het kamp zal starten op zaterdag 18 mei om 14.00 uur en eindigt op zondag 19 mei om 13.00 uur. Het kamp is voor iedereen.
Als je ouder dan 15 jaar bent dan willen wij je vragen om mee te helpen als vrijwilliger. Er is genoeg te doen voor jong en oud. Een klein en natuurlijk belangrijk detail, er zijn geen kosten verbonden aan het kamp.

Budodag 30 juni
Tijdens deze dag op 30 juni worden leuke activiteiten georganiseerd. Dit mag je niet missen!! Het evenement zal plaats vinden in en rondom onze dojo. Je mag gratis een vriendje, vriendinnetje, broertje(s), zusje(s) meenemen naar dit leuke evenement.

Receptie 9 november
Naast bovenstaande activiteiten willen wij ook alvast kenbaar maken dat op 9 november 2019 een receptie wordt georganiseerd. Dit zal plaatsvinden rondom onze dojo.

Middels dit Strookje kunt u aangeven of uw kind aanwezig zal zijn bij het kamp en de budodag, en of u mee kan helpen als vrijwilliger. I.v.m. de organisatie willen wij u vragen om Vóór 20 februari het strookje in te leveren in de dojo.

De Wa-Kwai