Presentatie Kempo

Beste Leden,

Kempo is een onderdeel van een levensfilosofie, overgedragen gekregen van mijn opa, dat ik al heel mijn leven meedraagt.

Kempo is meer dan alleen maar een vechtsport. Het is  het begin van de keten van je fysieke en mentale groei, je menszijn. Je levenspad, de DAO / TAO, heel bewust in harmonie met jezelf en je omgeving.

Opa’s levensfilosofie heb ik vertaald naar de huidige tijd en plaats zodat het voor iedereen begrijpbaar en behapbaar is, en heb het de SUN DAO METHODE genoemd.

Graag wil ik mijn opa’s filosofie, de SUN DAO METHODE, met jullie delen in de vorm van een presentatie. In deze presentatie vertel ik je alles over de theoretische onderbouwing en geef ik je wat praktische handvatten mee.

De presentatie staat gepland voor zaterdag, 21 mei van 13.00-17.00 uur.

Heb je interesse en wil je graag komen, geef je dan voor 14 mei op bij via wedstrijd@dewakwai.nl of op de dojo bij de bar.

Wil je graag meer weten, neem dan contact met mij op via
Email: sunny@sundao.nl
Mob: 0618512384
Website: www.sundao.nl

Groetjes,  Sunny Latumeten