Maik Verberk – Sportvrijwilliger Meierijstad

Afgelopen vrijdag 13-5 is Maik Verberk gehuldigd als sportvrijwilliger!
Hij ontving deze bijzondere erkenning namens de sportraad van gemeente Meiereijstad, voor al zijn verdiensten als vrijwilliger bij onze vereniging. 

Maik is als 11 jarig jongetje in Veghel komen wonen en werd in juli 1995 lid van onze mooie sportvereniging, om judo te gaan beoefenen. In juni 2000 behaalde Maik de Bruine band en ging hij bij zijn leermeester Hans Callaars verder, in het mee begeleiden van de judotrainingen.

Maik Verberk neemt zijn oorkonde in ontvangst namens de Sportraad van gemeente Meierijstad. 

Toen Hans wat “gas” terug nam, nam Maik de woensdaglessen helemaal zelf over. Ook verrichte hij vanaf die datum ook al vaak hand en spandiensten bij de vereniging. Zo ging hij vaak mee als begeleider op de sport weekenden en jeugd dag, hielp hij de examencommissie en deed hij nog vele andere klussen binnen de vereniging. Op dit moment is Maik nog steeds actief als vrijwilliger voor de vereniging. Hij is o.a. vast lid van de “klusjesdienst”, barvrijwilliger en helpt met diverse andere zaken binnen onze vereniging. 

Helaas tobt Maik sinds een paar jaar met zijn gezondheid, maar als het even kan blijft Maik zijn “clubje” zeer trouw helpen. Maik is dus een echte clubicoon, die zeker wel een pluim verdient!