Regio Toernooi Rosmalen

Op Zaterdag 9 September wordt alweer het 6e  Beginners Judo Regio toernooi gehouden. Deze keer wordt het toernooi georganiseerd door “RJC Rosmalen” en door ” van Buel Sport” in sporthal de Hazelaar (t.m. Kortenhorstlaan 6, 5244GB Rosmalen).

Deze toernooien zijn laagdrempelig en bieden de beginnende judoka (5 t/m 14 jaar) een uitstekende kans om wedstrijd ervaring op te doen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 6,- per persoon (Elke deelnemer krijgt een prijs)
Inschrijven voor dit toernooi kan tot 24 Augustus via het formulier in de uitnodiging of via e-mail: secretariaat@dewakwai.nl 

Wanneer je bent ingeschreven voor dit toernooi ontvang je per e-mail de tijd(en) waarop je aanwezig moet zijn. Bij meerdere ingeschreven kinderen kan het zijn dat u op verschillende tijden verwacht wordt, hier kunnen we helaas niets aan doen. Mocht u een dag van tevoren nog niets gehoord hebben neem dan even contact met ons op via 06-10374914.

We wensen jullie alvast een prettige en sportieve dag toe en zien jullie graag op 9 September.