Rabobank Clubkas Campagne

Beste budosport lid,

Ik wil graag je aandacht voor De Rabobank Clubkas Campagne.

Binnenkort worden de stemmogelijkheden weer opengezet en mag iedereen die lid is van de Rabobank, zijn of haar stem uitbrengen. Budosportvereniging De Wa-Kwai doet dit jaar ook weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Dit project is een initiatief van Rabobank Uden Veghel en biedt financiële kansen voor onze budosportvereniging.

Het mooie aan dit project is dat (alle aangemelde) leden van de Rabobank Uden Veghel mogen gaan bepalen, hoe het door de Rabobank beschikbaar gestelde budget, wordt verdeeld in onze regio! Ieder lid van de Rabobank mag vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete vereniging, waarvan maximaal twee stemmen op één vereniging. Aangezien we dit jaar een samenwerking zijn aangegaan met de Reddingsbrigade Veghel, willen we aan u vragen ook een stem uit te brengen op deze vereniging.

Het zou fantastisch zijn voor de club als jij, je familie en vrienden hun stemmen willen laten uitbrengen op ons!

De opbrengst van de Rabobank Clubkas Campagne 2018 zal worden gebruikt voor het 40 jarig jubileum van onze vereniging voor al haar leden.

Noteer alvast allemaal in jullie agenda dat er gestemd mag worden vanaf 1 oktober 2018 tot en met 19 oktober 2018. Iedere stem is geld waard! www.rabobank.nl/udenveghel.

Bedankt alvast voor je steun en stem.

Vanuit de samenwerking met Reddingsbrigade Veghel wordt binnenkort ook een ludiek promotie filmpje gemaakt om deze campagne te ondersteunen.

René Höppener
Secretaris van budosportvereniging De Wa-Kwai