Dojo na lange tijd weer open

Vanmiddag 17–05–2021, hebben we te horen gekregen dat we onze budosportdeuren woensdag 19-5-2021 weer mogen openen. Natuurlijk is dit geweldig nieuws, want hier zaten we allemaal al enige tijd op te wachten. Voor de jeugd tot en met 17 jaar is het gewoon mogelijk om in groepen te sporten in de dojo. De trainingstijden en dagen blijven hetzelfde als voorheen, alleen de lessen duren maar 45 minuten. Lees het coronahandboek HIER nog eens goed door.

Fijn dat de trainers en assistent trainers bereid zijn om de trainingen weer te verzorgen, gezien de risico’s die ze hier toch bij lopen. Hiervoor alvast onze dank.

Voor volwassenen is het echter toch iets anders. Vanaf 18 jaar sporten met max. 2 personen op 1,5 meter afstand is toegestaan. Dit is voor een contactsport binnen toch wel heel moeilijk. We hopen dat ook hier weer snel wat versoepelingen zullen gaan plaatsvinden, want deze leden zitten natuurlijk ook te springen om weer te mogen sporten in groepen.

Graag zien we jullie allemaal weer de komende tijd in goede gezondheid op de club!