Rabo ClubSupport actie 2021

Beste budosport lid,

Ik wil graag je aandacht voor De Rabo ClubSupport actie.

Budosportvereniging De Wa-Kwai doet ook dit jaar weer mee aan de Rabobank ClubSupport actie (voorheen bekend als Clubkas Campagne). Dit project is een initiatief van Rabobank Uden Veghel en biedt financiële kansen voor onze budosportvereniging.

Het mooie aan dit project is dat (alle aangemelde) leden van de Rabobank Uden Veghel mogen gaan bepalen, hoe het door de Rabobank beschikbaar gestelde budget, wordt verdeeld in onze regio! Ieder lid van de Rabobank mag vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete vereniging, waarvan maximaal twee stemmen op één vereniging.

Het zou fantastisch zijn voor de club als jij, je familie en vrienden hun stemmen willen laten uitbrengen op ons!

De opbrengst van de Rabobank Clubkas Campagne zal worden gebruikt voor komende activiteiten van onze vereniging voor al haar leden.

Er mag gestemd worden tot en met 25 oktober 2021. Iedere stem is geld waard!
Breng dus nu je stem uit via www.rabo-clubsupport.nl


Alvast bedankt voor je steun en stem!

Budosportvereniging De Wa-Kwai