Nieuwsbrief zomer 2021

Beste leden/ouders,

Deze brief is opgesteld om u te informeren over:

  1. Zomervakantie + grote schoonmaak: Judo/ Jiu Jitsu / Kempo / Aikido

Van 24 juli tot en met 5 september zijn er geen clubactiviteiten i.v.m. de zomervakantie en zal de dojo gesloten zijn.
In de zomervakantie maken we altijd de dojo helemaal van top tot teen schoon. Hier kunnen we uw hulp goed bij gebruiken. Dit gaan we op woensdag 1 september doen. We beginnen om 19.00 uur en we zouden het prettig vinden als u ons schoonmaakteam komt versterken! Opgeven kan door een e-mail te sturen naar secretariaat@dewakwai.nl

  1. Aanmelden nieuwsbrief

Wanneer u graag op de hoogte wilt blijven van onze clubactiviteiten en andere belangrijke zaken kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Dat kan via onze website: www.dewakwai.nl klik dan op de club en dan nieuwsbrief.

  1. Keurmerk JBN

De Wa-Kwai is in het bezit van het ‘JBN Keurmerk’ welke o.a. garant staat voor de kwaliteit/veiligheid/gezondheid van de vereniging en het bijbehorende lesaanbod. De Wa-Kwai heeft voldaan aan alle eisen die de JBN stelt voor het krijgen van een dergelijk certificaat. Dit certificaat wordt elke 2 jaar opnieuw beoordeeld en uitgereikt.

  1. Toestemming gebruik foto- en beeldmateriaal

Tijdens lessen en examens maken wij graag foto’s voor bijvoorbeeld onze nieuwsbrief of social media. Bij de start van het nieuwe seizoen in september geven wij alle leden een brief mee waarmee zij aan kunnen geven hoe om te gaan met foto en beeldmateriaal.

  1. Parkeerbeleid

Rondom de dojo zijn er 3 parkeerplaatsen. U kunt uw auto parkeren in de vakken. Wij verzoeken u vriendelijk maar dringend niet op het gras te parkeren omdat dit verboden is en uw auto weggesleept kan worden. Wanneer onze parkeervakken vol zijn kunt u gemakkelijk aan de overkant van de weg naast KDV Het Kroontje parkeren.

  1. Zomer fotowedstrijd

Deze zomer willen we een leuke fotowedstrijd houden. Stuur ons via email een leuke foto van jou of misschien je huisdier waarop we kunnen zien dat je zelfs in de vakantie aan onze budosport denkt. Vermeld er ook je naam bij want uit alle inzendingen kiezen we de leukste en de winnaar krijgt een leuke prijs. Daarnaast zullen we de foto’s ook plaatsten op onze facebookpagina.

  1. Ophalen bij de dojo

Wanneer de lessen afgelopen zijn verwachten wij dat u uw kind bij de dojo ophaalt. Wilt u met uw kind bespreken te wachten bij de dojo zodat u daar zelf uw kind op kunt halen.

  1. Incasso contributie

Zoals u al weet hebben we begin dit jaar 3 maanden contributie niet geïnd. Dat doen we dit jaar voor nog 3 maanden niet. Dit om tegemoet te komen in de tijden dat we geen lessen hebben kunnen verzorgen.

  1. Lestijden donderdagavond

Na de zomervakantie zal er een verandering zijn in de lestijden op de donderdagavond. De lessen worden als volgt:

Judo:
Oude tijden                                       Nieuwe tijden
17.00 – 18.00 uur            wordt   17.30 – 18.30 uur
18.00 – 19.00 uur            wordt   18.30 – 19.30 uur
20.00 – 21.00 uur            vervalt

Judoka’s met groene band en hoger die eerst vanaf 20.00 uur trainden mogen nu om 18.30 uur trainen.
Daarnaast loopt voor hen de training nog een half uur langer door tot 20.00 uur.

Klik op de volgende link voor een printbare versie (PDF).

Namens het bestuur wensen wij u alvast een prettige vakantie!