Nieuwsbrief december 2021

Beste leden/ouders,

Deze brief is opgesteld om u te informeren over:

1.Kerstvakantie + grote schoonmaak: Judo/ Jiu Jitsu / Kempo / Aikido

Van 24 december tot en met 9 januari zijn er geen clubactiviteiten ivm de kerstvakantie en zal de dojo gesloten zijn. In de kerstvakantie maken we altijd de dojo helemaal van top tot teen schoon. Hier kunnen we uw hulp goed bij gebruiken. Dit gaan we op dinsdag 28 december doen. We zouden het prettig vinden als u ons schoonmaakteam komt versterken! Opgeven kan door een e-mail te sturen naar secretariaat@dewakwai.nl

2.Aanmelden nieuwsbrief

Wanneer u graag op de hoogte wilt blijven van onze clubactiviteiten en andere belangrijke zaken kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Dat kan via onze website: www.dewakwai.nl klik dan op de club en dan nieuwsbrief.

3.Parkeerbeleid

Rondom de dojo zijn er 3 parkeerplaatsen. Deze zijn voor de trainers en vrijwilligers van de club en de hulpdiensten. Wij verzoeken u vriendelijk maar dringend niet op het gras te parkeren omdat dit verboden is en uw auto weggesleept kan worden. U kunt gemakkelijk aan de overkant van de weg naast KDV Het Kroontje parkeren.

4.Ophalen bij de dojo

Wanneer de lessen afgelopen zijn verwachten wij dat u uw kind bij de dojo ophaalt. Wilt u met uw kind bespreken te wachten bij de dojo zodat u daar zelf uw kind op kunt halen.

5.Lid van verdienste: Monique van den Broek

Op 11 december is Monique van den Broek benoemd tot lid van verdienste van onze club. Ze heeft zich jaren enorm ingezet bij Budosportvereniging De Wa-Kwai. Nadat haar kinderen waren gestopt met Judo bleef ze actief voor de vereniging. Zo heeft ze meer dan 20 jaar de ledenlijst bij gehouden, was ze jarenlang actief in de kampstaf, bij de budodag, als EHBO-er bij judotoernooien en andere activiteiten. Monique bedankt!

6.Mededeling

Judoka’s met lange haren dienen de haren vast te dragen tijdens de trainingen. Dit om ongelukjes te voorkomen. Zorg zelf voor een elastiekje.

7. Corona

Na de laatste maatregelen die afgelopen zaterdag aangekondigd zijn, is het duidelijk dat we tot 14 januari 2022 gesloten zullen blijven. Zodra de regels het weer toelaten en we de trainingen weer veilig kunnen hervatten, brengen wij jullie uiteraard op de hoogte.